Chp’li Belediyelerin İlk Yardım Tır’ı Maltepe'den Yola Çikti

Ramazan EĞRİ/İSTANBUL,() KUZEY Irak'da savaştan mağdur olan Türkmenlere insani yardım TIR’ı Maltepe’den yola çıktı. Yardımın 2 gün içinde kuzey Irak da olması planlanıyor.   İstanbul’daki CHP'li belediyeler Kuzey...

07 Kasım 2014 Cuma 11:15
Chp’li Belediyelerin İlk Yardım Tır’ı Maltepe'den Yola Çikti







Ramazan EĞRİ/İSTANBUL,() KUZEY Irak'da savaştan mağdur olan Türkmenlere insani yardım TIR’ı Maltepe’den yola çıktı. Yardımın 2 gün içinde kuzey Irak da olması planlanıyor.  

İstanbul’daki CHP'li belediyeler Kuzey Irak’ta ki Türkmenlere yardım kararı aldı. CHP'li Maltepe Belediyesi, gıda, deterjan, çocuk bezi ve battaniye gibi kişisel ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu ilk yardım Tır'ını gönderdi. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç Yardım, şunları söyledi:

 “Bu gün ilk Tır'ı yola çıkartıyoruz. Maltepe Belediyesi olarak tamamen insani duygularla oradaki kardeşlerimize sıkıntı içinde bulunan vatandaşlarımıza soydaşlarımıza yardım amaçlı Tırlarımızı yola çıkardık, temennimiz kazasız belasız en kısa yoldan oradaki ihtiyacı bulunan soydaşlarımıza Türkmenlere ulaşması. Daha sonra arkadaşlarımız diğer yardımları da yola çıkaracaklar. Elimizden geldiğince bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Şu anda ilk planlamalarımız 3 Tır ama devam edecek, diğer yerlerden partili arkadaşlarımız ve belediyelerimiz Tırları gönderiyorlar. Bu ilk ihtiyaçlar karşılandıktan sonra ihtiyaç varsa bu konuda yoksa çünkü kış ayı geliyor battaniye istiyorlar çocuk bezi gibi, ne talep ediliyorsa ona göre şekillendiriyoruz. Sanıyorum 2 gün içerisinde gider. Milletvekili arkadaşlarımız oradan karşılayacaklar, onlar da adil bir şekilde dağıtımına katkı sunacaklar.”

Almanya Münih Anakent eski belediye başkanı Christian Ude de açıklamalarda bulundu.
 (FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.