Chp'li İnce'ye Yalova'nın Tanıtımına Katkı Plaketı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, () - YALOVA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (YESOB), CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’ye, 'Yalova’nın tanıtımına katkıda bulunduğu ve Yalova’nın reklamını yaptığı' gerekçesiyle...

30 Eylül 2014 Salı 16:10
Chp'li İnce'ye Yalova'nın Tanıtımına Katkı Plaketı






Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, () - YALOVA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (YESOB), CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’ye, 'Yalova’nın tanıtımına katkıda bulunduğu ve Yalova’nın reklamını yaptığı' gerekçesiyle plaket verdi.
YESOB tarafından CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'ye plaket verilmesi dolayısıyla düzenlenen törene YESOB Başkanı Hüseyin Çetin ve oda yönetim kurulu üyeleri de katıldı.  Başkan Hüseyin Çetin, Muharrem İnce'nin 12 yıldır muhalefet milletvekili olmasına rağmen Yalova’nın tanınmasında, tanıtılmasında büyük emek verdiğini belirterek, "Türkiye’nin neresine gidersek gidelim Yalova adını duyan herkes Muharrem İnce ismini telaffuz ediyor. Türkiye’nin dört bir tarafından Yalova’ya gelen misafirlerimiz Muharrem İnce’yi soruyor. Muharrem İnce, 12 yıldır öğretmen açığından, bedeli yüksek belirlenen 2B arazilerine, kamyoncularımızın sorunlarından nakliyeci sorunlarına, küçük esnafımızın sorunlarından doktor açığına kadar Yalova’da yaşanan birçok sorunu Meclis gündemine taşıdı, Türkiye’nin gündemi yaptı” dedi.
İnce'nin Yalova’nın bir üniversite kenti olması için milletvekilliğinin 3'üncü ayında ilk kanun teklifini verdiğini hatırlatan Çetin şöyle devam etti:

"Meclis'te yaptığı konuşmalarla Türkiye’nin gündemini belirlerken Yalova’dan hiç kopmadı. Yalova’nın sorunlarıyla ilgilendi, Yalovalının mutluluğu için çalıştı. Çevremizdeki illerde ‘Keşke bizim de Muharrem İnce’miz olsa’ diyenlerin var olduğunu biliyoruz. İnce, gerek Meclis'te gerek davet edildiği il ve ülkelerde Yalova’yı tanıttı. Biz de Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak Yalovamıza ve Yalovamızın tanıtımına gösterdiği katkılar nedeniyle milletvekilimiz Muharrem İnce’ye şükranlarımızı sunuyoruz.”
GENEL BAŞKANLIK ESPRİSİ
Törende konuşan Muharrem İnce ise, “Yalova, Cumhuriyet'in ilk kurulduğu yıllarda Atatürk’ün yazlık başkentiydi. 1929-39 arasında, 38 hatta Türkiye’nin en popüler yerleşim yeriydi. Bu yazlık başkentinden yönetiliyordu Cumhuriyet. 70’li yıllarda yine bizim çocukluk dönemlerimizde popülerdi fakat depremden sonra bu popülaritesini biraz kaybetti. Bir katkımız olduysa bu kentin tanıtımına ne mutlu bana ama Yalova’yı Türkiye’ye tanıtmak yetmez, dünyaya tanıtmak lazım. Önümüzdeki süreçte bu kenti dünyaya tanıtacağım. Bundan hiç kuşkunuz olmasın” dedi.
Genel başkanlıkla ilgili mücadele edeceği sinyalini veren İnce, “Anlaşıldı herhalde” diyerek espri yaptı. İnce, “Bu benim için milletvekilliğim sürecinde aldığım en anlamlı ödül” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.