Cinderesi önünde engel kalmadı: 1873 terörist öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana 1873 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

23 Şubat 2018 Cuma 10:07
Cinderesi önünde engel kalmadı: 1873 terörist öldürüldü






Cinderesi önünde engel kalmadı: 1873 terörist öldürüldü

ANKARA (AA) - Türk Silahlı Kuvvetlerince, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana 1873 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, harekat kapsamında terör örgütleri PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensubu teröristlerin etkisiz hale getirilmesine yönelik kara ve hava operasyonları devam ediyor.

Harekatın başlangıcından bu yana etkisiz hale getirilen terörist sayısı 1873 oldu.

CİNDERESİ ÖNÜNDE ENGEL KALMADI

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında devam eden operasyonlarda, çatışmaların sürdüğü Cinderes'te bu sabah önemli bir zafer kazanıldı, Bafillur köyü terör örgütü PKK/YPG'lilerden temizlendi. Böylece Cinderes önünde hiçbir köy kalmamış oldu.
Zeytin Dalı Harekâtı'nın başlangıcından bu yana çatışmaların sürdüğü Cinderes'te bu sabah önemli bir zafer kazanıldı, Bafillur köyü YPG'lilerden temizlendi. Böylece Cinderes önünde hiçbir köy kalmamış oldu.

Son Güncelleme: 23.02.2018 07:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.