Çinli turistleri taşıyan tur aracında can pazarı 

Antalya’nın Akseki ilçe çıkışında Çinli turistleri taşıyan tur otobüsü ile otomobil çarpıştı. Kazada otomobildeki baba ve 2 yaşındaki oğlu hayatını kaybederken, 31'i Çinli 33 kişi yaralandı.

29 Temmuz 2018 Pazar 13:00
Çinli turistleri taşıyan tur aracında can pazarı 







Çinli turistleri taşıyan tur aracında can pazarı 

Akseki yakınlarında meydana gelen kazada Çinli turistleri taşıyan otobüs iki ayrı otomobil ile çarpıştı, 2 ölü  çok sayıda yaralı var..

Antalya'nın Akseki ilçesi yakınlarında Çinli turistleri taşıyan tur otobüsüyle 2 otomobil çarpıştı. Yaralıların olduğu kaza yerine, kurtarma ekipleri ve ambulanslar sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti. Kazada çok sayıda yaralının olduğu öğrenildi

Kaza, sabah saatlerinde Akseki- Antalya karayolunun Geriş Mahallesi yol sapağında meydana geldi. Çinli turistleri taşıyan yolcu otobüsüyle 2 otomobil çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti. Kazada çok sayıda yaralının olduğu öğrenildi.


Edinilen bilgilere göre, yaralıların olduğu belirtilen, Akseki'ye yaklaşık 20 kilometre uzaklıktaki kaza yerine çok sayıda sağlık ve kurtarma ekibi sevk edildi.

Son Güncelleme: 29.07.2018 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.