Cirit Yarışlarına Soğuk Hava Engeli

KARS'ın Arpaçay ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen at yarışları ve cirit gösterilerinde soğuk hava etkili oldu. Gösterilerin ikinci bölümü kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle iptal edildi. Arpaçay'ın işgalden kurtuluşunun 94'üncü...

03 Kasım 2014 Pazartesi 11:43
Cirit Yarışlarına Soğuk Hava Engeli






KARS'ın Arpaçay ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen at yarışları ve cirit gösterilerinde soğuk hava etkili oldu. Gösterilerin ikinci bölümü kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle iptal edildi.
Arpaçay'ın işgalden kurtuluşunun 94'üncü yıl dönümü kutlamaları kapsamında kaymakamlık ve belediye tarafından düzenlenen at yarışları ve cirit gösterileri büyük ilgi gördü. Soğuk havaya rağmen 7’den 70’e yüzlerce kişinin katıldığı etkinlikte Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem, Belediye Başkanı Ak Partili Erçetin Altay birer konuşma yaptı. 
Çevre illerden gelen atların katıldığı ve 7 kategoride yapılan yarışlar büyük çekişmelere sahne oldu. Yener Koçulu ve Ömer Erkaya’ya ait atların yarıştığı baş yarışında büyük çekişme yaşandı. Birinci gelen Yener Koçulu ve diğer dallarda dereceye girenlere kupa ve madalyaları protokol tarafından verildi. At meraklısı Kaymakam Faruk Erdem’e de Akçakale Köyü Allahuekber Dağı Atlı Cirit İhtisas Kulübü tarafından sporcu lisansı verildi. Cirit gösterisinin ikinci bölümü soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle yapılmadı. 

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.