Coğrafya öğretmenininden etek altı fotoğraf düzeneği çıktı

İzmir polisi tarafından takip edilen bir tacizci, ayakkabısına kurduğu etek altı kamera kayıt sistemiyle yakalandı Yakalanan kişinin öğretmen olduğu ortaya çıktı.

02 Ekim 2015 Cuma 10:17
Coğrafya öğretmenininden etek altı fotoğraf düzeneği çıktı






Coğrafya öğretmenininden etek altı fotoğraf düzeneği çıktı

izmir vapur iskelesinde liseli iki genç kızı takip ettiği için polis izlemesine takılan kişinin ayakkabısında etek altı görüntü çekmeye yarayan kamera düzeneği çıktı. Polisin gözaltına aldığı şahsın bir lisede coğrafya öğretmeni olarak görev yaptığı belirlendi.

Ayakkabısına kurduğu düzenek sayesinde lise öğrencilerinin etek altı görüntüsü kaydeden coğrafya öğretmeni yakalandı.

izmir, Karşıyaka Çarşı’da görevli Huzur Timleri geçen salı günü hareketlerinden şüphelendikleri bir kişiyi takibe aldı. Söz konusu kişinin Karşıyaka Vapur İskelesi’nden üniformalı iki lise öğrencisi kızın peşinden gittiğini fark eden polis takibini sürdürdüğü sırada, şüphelinin daha önce normal yürümesine rağmen, kızların arkasındayken topalladığını belirledi.

Ayakkabısının üzerine monte ettiği siyah renkli aparatla iki kızın uygunsuz görüntülerini kaydettiği ileri sürülen şüpheli, polis tarafından yakalanmak istendi. Polisi görünce kaçmaya başlayan ve ayakkabısının üzerindeki aparatı kırmaya çalışan şüpheli, kıskıvrak yakalandı.

İKİ ÇOCUK BABASI ÖĞRETMEN

Gözaltına alınıp polis merkezine götürülen şüphelinin kentteki bir lisede görev yapan 50 yaşındaki coğrafya öğretmeni M.Ş. olduğu ortaya çıktı. Polis, M.Ş.’nin evli ve iki çocuk babası olduğunu, 20 yıldır da öğretmenlik yaptığını tespit etti.
Ele geçirilen ve araçların kapı kilidini açmak için kullanılan, içine gizli kamera konulmuş uzaktan kumanda benzeri aparattaki hafıza kartını inceleyen polis, kartta 20’den fazla etekli genç kız ve kadının etek altı uygunsuz görüntülerinin bulunduğunu saptadı. İşlemlerinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerine teslim edilen M.Ş.’nin susma hakkını kullanarak ifade vermediği öğrenildi. Uygunsuz görüntülerinin kaydedildiği öne sürülen iki öğrencinin aileleri M.Ş.’den şikâyetçi oldu.
Ayrıca, M.Ş.’nin evindeki aramalarda bulunan dizüstü bilgisayar ve tablet bilgisayara incelenmek üzere polis tarafından el konuldu. Polisteki işlemleri tamamlanan M.Ş. dün sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 
Son Güncelleme: 02.10.2015 10:20
Anahtar Kelimeler:
Etek Altı Görüntü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.