Çok sayıda suçtan aranan zanlı yakalandı

AYDIN'ın İncirliova İlçesi'nde, Ali Çetin'e ait 09 UG 302 plakalı traktörden benzinli otomobiline mazot çalan 21 suçtan aranan Yusuf Ulus (26) ile arkadaşı Aysel Yalı (24), jandarma tarafından suçüstü yakalandı. Olay, bugün saat 02.45'de...

08 Mart 2015 Pazar 22:05
Çok sayıda suçtan aranan zanlı yakalandı






AYDIN'ın İncirliova İlçesi'nde, Ali Çetin'e ait 09 UG 302 plakalı traktörden benzinli otomobiline mazot çalan 21 suçtan aranan Yusuf Ulus (26) ile arkadaşı Aysel Yalı (24), jandarma tarafından suçüstü yakalandı.
Olay, bugün saat 02.45'de Erbeyli Mahallesi'nde meydana geldi. Yusuf Ulus yanına kız arkadaşı Aysel Yalı'yı alarak 48 TA 361 plakalı otomobil ile Erbeyli Mahallesi'nde Ali Çetin'e ait 09 UG 302 plakalı traktörün deposundan hortumla mazotu bidona boşaltmaya başladı. Gürültü üzerine dışarıya çıkan traktör sahibi traktörün deposundan mazot çalındığını fark edince durumu jandarmaya bildirdi. Jandarmanın olay yerine gelmesini beklemeden dışarıya çıkan Çetin bir anda Yusuf Ulus ile karşılaştı. Yusuf Ulus'un Ali Çetin'e bıçakla saldırmaya kalktığı sırada jandarma ekiplerini gören Ulus, olay yerinden otomobiline binerek kaçtı. Olay yerinde kalan kız arkadaşı Aysel Yalı'yı ise jandarma kaçamadan yakaladı. İncirliova Jandarma ekipleri Aysel Yalı'dan yola çıkarak Yusuf Ulus'un Aydın'da oturduğu adresi saptadı. Uzun süren arama sonrasında Yusuf Ulus 48 TA 361 plakalı otomobilin içerisinde yakalandı.
Önce sıradan bir hırsızlık olayı gibi gözüken, olayın boyutu saatler sonra ortaya çıktı. Yusuf Ulus otomobilinin benzini bittiği için yolda kaldığı için traktörden mazot çaldığını söylemesi üzerine jandarmanın yaptığı araştırma sonrasında Yusuf Ulus'un Kuşadası, Söke, Nazilli, Manisa, Turgutlu ve çeşitli il ve ilçelerde 20 ayrı suçtan tutuklama kararıyla arandığı ortaya çıktı. Ele geçen otomobilin içerisinde ise üç ayrı sahte plaka çıktı. Zanlı Yusuf Ulus jandarmada alınan ifadesinin ardından sevke dildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.