Çukurca'da Askeri Araç Devrildi:1 Şehit, 2 Yaralı

Behçet DALMAZ/HAKKARİ, () - HAKKARİ'nin Çukurca İlçesi'nde askeri aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı. Kaza, bu sabah Hakkari'nin Çukurca İlçesi'ne bağlı Çığlı Köyü Ormanlı Mezrası'nda...

26 Kasım 2014 Çarşamba 09:38
Çukurca'da Askeri Araç Devrildi:1 Şehit, 2 Yaralı






Behçet DALMAZ/HAKKARİ, () - HAKKARİ'nin Çukurca İlçesi'nde askeri aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı.
Kaza, bu sabah Hakkari'nin Çukurca İlçesi'ne bağlı Çığlı Köyü Ormanlı Mezrası'nda meydana geldi. Sürücünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon kontrolünü yitirdiği askeri araç devrildi. Kazada 1 asker şehit olurken, 2 asker de yaralandı.
Helikopterle Hakkari Asker Hastanesi'ne kaldırılan yaralı askerlerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.