CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DÜĞÜNE KATILDI

Soner HASIRCIOĞLU / İstanbul, () - CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte, Bisse gömleklerinin sahibi Mustafa Kefeli'nin oğlu Onur Kefeli ile Cansu Pişirgen'in WOW İstanbul Hotel'deki düğün törenlerine katıldı....

21 Aralık 2014 Pazar 22:17
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DÜĞÜNE KATILDI






Soner HASIRCIOĞLU / İstanbul, () - CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte, Bisse gömleklerinin sahibi Mustafa Kefeli'nin oğlu Onur Kefeli ile Cansu Pişirgen'in WOW İstanbul Hotel'deki düğün törenlerine katıldı. Erdoğan, genç çiftin nikah şahitliğini de yaptı.

Nikahı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da hazır bulundu.

Nikah töreninin ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan salondan ayrılarak Üsküdar Kısıklı'daki evine geçti.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.