Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli bir araya gelecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile saat 16.00'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya gelecek.

27 Haziran 2018 Çarşamba 14:45
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli bir araya gelecek






ANKARA/İZMİR (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kabul edecek.

Erdoğan, dün İstanbul'da katıldığı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçiş süreciyle ilgili değerlendirme toplantısına başkanlık etti.

Başbakan Binali Yıldırım, bazı bakanlar ve bürokratların katıldığı ve yeni sisteme ilişkin konuların ele alındığı toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Ankara'ya gelecek.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile görüşecek. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki görüşme, saat 16.00'da başlayacak.

Görüşmeye Başbakan Binali Yıldırım'ın da katılması bekleniyor.

Cumhur İttifakı'nın, 24 Haziran'da yapılan 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nden başarıyla çıkmasının ardından, Erdoğan ile Bahçeli, ilk kez bir araya gelecek.

Bahçeli, seçim gecesi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ı seçim başarısından dolayı tebrik etmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile en son 18 Nisan'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya gelmişti.

Başbakan Yıldırım: Önümüzdeki süreç değerlendirilecek

Başbakan Binali Yıldırım, kesin olmayan seçim sonuçlarına göre AK Parti'den İzmir Milletvekili seçilen eski milli futbolcu Alpay Özalan'ın vefat eden babası Mustafa Özalan'ın Bostanlı Beşikçioğlu Camisi'ndeki cenaze namazına katıldı.

Yıldırım, cami girişinde gazetecilerin soruları üzerine, İzmir Milletvekili Alpay Özalan'ın babasının vefat ettiğini belirterek, "Kendisine, ailesine sevenlerine başsağlığı diliyorum. Allah mekanını cennet eylesin. Buradan da Ankara'ya gideceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Devlet Bahçeli ile bir görüşme yapacak. O görüşmede ben de bulunacağım. Önümüzdeki süreci değerlendireceğiz." diye konuştu.

Başbakan Yıldırım daha sonra cenaze namazının kılınacağı Bostanlı Beşikçioğlu Camisi'ne geçti.

Muhabir: Sinan Uslu, İlkay Güder, Ramazan Ercan, Ali Korkmaz


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.