Cumhurbaşkanlığı: Kabul ve temaslarla ilgili iddialar hayal ürünü

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünkü kabul ve temaslarıyla ilgili iddiaların hayal ürünü olduğu belirtilerek, Balıkesir Belediye Başkanı Uğur ile herhangi bir görüşmenin olmadığı bildirildi.

06 Ekim 2017 Cuma 12:25
Cumhurbaşkanlığı: Kabul ve temaslarla ilgili iddialar hayal ürünü






ANKARA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün akşam Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i kabul ettiği ancak Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ile görüşmediği bildirildi.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bazı basın yayın organlarının bugünkü haberlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dünkü kabul ve temaslarıyla ilgili olarak tamamen hayal ürünü iddialara yer verildiği gözlenmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımız, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek’i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde dün akşam kabul etmiş ancak Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Edip Uğur ile herhangi bir
görüşmesi olmamıştır."

Muhabir: Burcu Çalık


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.