Cumhuriyet Bayramı Bursa'da Coşkuyla Kutlandı (2)

TELEFERİKTE ‘CUMHURİYET REKORU’ Bursa kent merkezi ile Uludağ arasında geçen Haziran ayında yolcu taşımaya başlayan teleferik, Cumhuriyet Bayramı'nda farklı bir kampanyaya ev sahipliği yaptı. Bursa Teleferik A.Ş.’nin önerisi...

29 Ekim 2014 Çarşamba 16:51
Cumhuriyet Bayramı Bursa'da Coşkuyla Kutlandı (2)






TELEFERİKTE ‘CUMHURİYET REKORU’
Bursa kent merkezi ile Uludağ arasında geçen Haziran ayında yolcu taşımaya başlayan teleferik, Cumhuriyet Bayramı'nda farklı bir kampanyaya ev sahipliği yaptı. Bursa Teleferik A.Ş.’nin önerisi ve Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen ‘Cumhuriyet Bayramı’nda elinde Türk Bayrağı ile gelene teleferik bedava’ kampanyası vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Teleferikle yolculuk yapmak için eline Türk Bayrağı alan binlerce vatandaş sabahın erken saatlerinden itibaren Teferrüç İstasyonu’na akın etti.
Cumhuriyet coşkusu ve teleferik heyecanını bir arada yaşamak isteyen vatandaşlar turnikelerin bulunduğu noktadan istasyon binasının önündeki caddeye kadar uzun bir kuyruk oluşturdu. Görevliler tarafından kontrollü bir şekilde kabinlere binen vatandaşlar, Cumhuriyet coşkusu ücretsiz bir teleferik yolculuğu ve Uludağ’ın eşsiz doğa manzarasında yaşama imkanı buldu.
Vatandaşların ücretsiz yolculuk için gösterdiği yoğun ilgiyle aynı zamanda bir rekor kırılmış oldu. Bugüne kadar günlük ortalama 2-3 bin kişi taşıyan teleferik, Cumhuriyet Bayramı’nda 10 bin kişi taşıdı. Uludağ’a çıkan vatandaşların dönüşlerinde gecikme ve herhangi bir sorun yaşanmaması için üst sınır 10 bin rakamına ulaşıldığında saat 15.00 itibariyle yukarıya çıkışlar durduruldu. Bu sayede Uludağ’da olan vatandaşların inişlerden herhangi bir sorun yaşamasının da önüne geçilmiş oldu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.