D-100 Karayolu'nda feci kaza: 2 ölü, 10 yaralı var

"D-100 Karayolu'nda feci kaza: 3 ölü" başlıklı haberimizi kaynağından alınan son bilgilerle yeniden geçiyoruz. Uğur AYAZSIN / İstanbul,() D-100 Karayolu'nun Tuzla mevkiinde, Gebze-Harem hattında çalışan bir yolcu minibüsü,...

28 Ağustos 2015 Cuma 00:59
D-100 Karayolu'nda feci kaza: 2 ölü, 10 yaralı var






"D-100 Karayolu'nda feci kaza: 3 ölü" başlıklı haberimizi kaynağından alınan son bilgilerle yeniden geçiyoruz.

Uğur AYAZSIN / İstanbul,() D-100 Karayolu'nun Tuzla mevkiinde, Gebze-Harem hattında çalışan bir yolcu minibüsü, bariyerleri aşarak yolun karşısına geçti ve İstanbul istikametine giden bir otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada 2 kişi öldü, 10 kişi de yaralandı.

Kaza saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Tuzla'ya gitmekte olan Gebze-Harem minibüsü, D-100 Karayolu Tuzla Köprüsü'nde kontrolden çıktı. Bariyerleri aşarak yolun karşı tarafına geçen minibüs, Kocaeli'nden İstanbul'a seyir halinde olan 41 TR 4521 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle hurda yığınına dönen otomobilin içerisinde bulunan 2 kişi araç içinde sıkışarak feci şekilde hayatını kaybetti. Minibüsün içerisinde bulunan yolculardan 10'u da yaralandı. Kazada yaralıların bir kısmının isimleri şunlar; Nuran Kaşık, Hüseyin Çelen, Hasan Burak, Übeydullah Kaşık, Turgut Akkaya ve minibüs şoförü Ü.Ö. Bu arada, minibüs ile otomobil çarpıştığı esnada seyir halinde olan bir otomobil de kazayı ufak hasarla atlattı. Kazayı gören vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede çok sayıda polis, itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi.

D-100 KARAYOLU TRAFİĞE KAPATILDI



Polis, D-100 Karayolu'nu çift yönlü trafiğe kapattı. Yoğun trafik nedeniyle kazanın olduğu İstanbul istikametine ambulans ekipleri ters yönden geldi. Yaralılar, 112 Acil ekipleri tarafından çevre hastanelere götürüldü. Otomobilin içinde can veren 2 kişi ise araç içerisinde sıkıştıkları için itfaiye ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sonucunda çıkarıldı. 2 kişinin cenazesi Tuzla Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Minibüsü kullanan hafif yaralı şoför Ü.Ö ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

D-100 YENİDEN AÇILDI



Kazaya karışan minibüs ve otomobil çekiciye yüklenerek yol açıldı. Belediye ekiplerinin yolu temizlemesinin ardından D-100 Karayolu tekrar çift yönlü olarak trafiğe açıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

KAZAYI ANLATTI



Kazada minibüsün içerisinde bulunan ve yaşanan kazayı hafif yaralı olarak atlatan Übeydullah Kaşık, yaşanan dehşet anını şöyle anlattı: “Dolmuşa bindik. Minibüsle son süratle giderken, soldan sağa çekim derken ani bir kaza oldu. Kendime geldiğimde ambulansın içerisindeydim. Araç bayağı hızlıydı. Teyzemin kız vardı, hamile. O da şu an hastanede"

Son Güncelleme: 28.08.2015 07:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.