Daka Yönetim Kurulu Toplantısı Hakkari'de Yapıldı

Behçet DALMAZ/HAKKARİ, () - DOĞU Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) Yönetim Kurulu toplantısı Hakkari'de yapıldı. Hakkari Valiliği toplantı salonunda Bitlis Valisi Orhan Öztürk'ün başkanlığında yapılan toplantıya Van Valisi Aydın Nezih...

30 Eylül 2014 Salı 16:21
Daka Yönetim Kurulu Toplantısı Hakkari'de Yapıldı






Behçet DALMAZ/HAKKARİ, () - DOĞU Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) Yönetim Kurulu toplantısı Hakkari'de yapıldı.
Hakkari Valiliği toplantı salonunda Bitlis Valisi Orhan Öztürk'ün başkanlığında yapılan toplantıya Van Valisi Aydın Nezih Doğan, Hakkari Valisi Yakup Canbolat, Bitlis Belediye Başkanı Hüseyin Olan, Hakkari Belediye Başkanı Dilek Hatipoğlu, Hakkari, Muş İl Genel Meclisi Başkanları, Van, Hakkari, Bitlis TSO Başkanları ve DAKA elemanları katıldı. Toplantıya ev sahipliği yapan Hakkari Valisi Yakup Canbolat, kalkınma ajanslarının amacının kaynakların yerinde ve etkin kullanımını sağlayarak yerel potansiyeli harekete geçirmek ve bölgeler arası gelişmişlik farkını azaltmak olduğunu söyledi. Vali Canbolat, "DAKA başarılı çalışmalarına her gün yenisini ekleyerek yoluna devam etmektedir. Bu çalışmalarda emeği geçen değerli yönetim kurulu üyeleri, kalkınma kurulu üyeleri ile ajansımızın genel sekreteri ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Bugünkü toplantımızda gündemimize aldığımız konular çerçevesinde ajansımızın 2015 yılı çalışma programı ve bütçesi, 2015 yılında uygulanacak. Mali destek programlarının görüşülmesi, 2014 yılı ajansımızın ara faaliyet raporu, Ağustos 2014 dönemine ait doğrudan faaliyet desteği programı kapsamında sunulan proje başvuruları ve devam eden projelerin durumu görüşülecektir" diye konuştu. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak sürdü.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.