DAVUTOĞLU CUMA NAMAZINI YAHYA EFENDİ CAMİİ'NDE KILDI

Özgür ALTUNCU -Cemal KÖYÜK/ İSTANBUL, () İSTANBUL'da bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Dolmabahçe'deki Ofisi'nde Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani'yi kabul ettikten sonra Cuma namazı için dışarı çıktı. Başbakan,...

19 Aralık 2014 Cuma 13:45
DAVUTOĞLU CUMA NAMAZINI YAHYA EFENDİ CAMİİ'NDE KILDI






Özgür ALTUNCU -Cemal KÖYÜK/ İSTANBUL, () İSTANBUL'da bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Dolmabahçe'deki Ofisi'nde Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani'yi kabul ettikten sonra Cuma namazı için dışarı çıktı. Başbakan, saat 13:30'da Türkiye Musevileri Hahambaşısı İsak Haleva'yı kabul edeceği için yakın bir camiyi tercih etti.
Başbakan Davutoğlu, Çırağan Caddesi üzerinde bulunan Yahya Efendi Camii'nde Cuma namazını kıldıktan sonra ofise geri döndü.
(FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.