Davutoğlu: Kimse bize cumhuriyetçilik dersi veremez (2)

DENİZLİ'DE SALON DIŞINDA DA KONUŞTU Başbakan Ahmet Davutoğlu, hava muhalefeti nedeniyle helikopter kalkmayınca Afyonkarahisar'dan Denizli'ye karayoluyla geldi. Kongrenin yapıldığı Hasan Güngör Spor Salonu'na girmeden önce salon dışında...

01 Şubat 2015 Pazar 16:54
Davutoğlu: Kimse bize cumhuriyetçilik dersi veremez (2)






DENİZLİ'DE SALON DIŞINDA DA KONUŞTU
Başbakan Ahmet Davutoğlu, hava muhalefeti nedeniyle helikopter kalkmayınca Afyonkarahisar'dan Denizli'ye karayoluyla geldi. Kongrenin yapıldığı Hasan Güngör Spor Salonu'na girmeden önce salon dışında toplananlara otobüs üzerinden hitap eden  Davutoğlu, "Denizli'nin başı horoz gibi diktir" dedi. Kendisi için 'Denizli seninle gurur duyuyor' sloganı atanlara 'Biz Gazi'nin torunlarıyla gurur duyuyoruz' karşılığını veren Dvutoğlu, "Denizli'nin başı, simgesi gibi horoz gibi başı diktir, hiç başını eğmemiştir. Çalışır, hiçbir zaman namerde muhtaç olmaz ve muhtaç etmez" dedi. Davutoğlu, Denizli'nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği büyük desteği hatırlatarak, "Aynı sahip çıkma duygusuyla bizleri de bağrınıza basacağınıza eminiz. 50'ye yakın vilayet gezdim, hepsinde çok güzel manzaralar zihnimde kaldı. Ancak bu manzarayı hiç zihnimden silmeyeceğim" diye konuştu.

Başbakan Davutoğlu, kendisine 'Dik dur eğilme Denizli seninle' diye seslenen partililere "Hiç eğilmeyeceğiz, hep dik duracağız. Sizden söz almak istiyorum. İnşallah Haziran seçimlerinde Denizli'de destan yazmaya hazır mıyız? En az beş, altı milletvekili almaya hazır mıyız? Bir an bile rüyalarımızdan, hayallerimizden Denizli'yi ve Denizlileri çıkarmayacağız" dedi.
Başbakan Davutoğlu ardından otobüsten inerek kongrenin yapılacağı salona girdi.

Osman Nuri BOYACI- Ferah IŞIK- Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, () -
  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.