Dayak yiyen Fransız değil Yozgatlı çıktı

29 yaşındaki Mustafa Turan Çalışkan, "Yüzüme darbe alınca konuşamadım, Fransız değil Yozgatlıyım. Aramızda bayrağa ilişkin diyalog olmadan yumruklandım’ dedi.

02 Ağustos 2016 Salı 10:54
Dayak yiyen Fransız değil Yozgatlı çıktı






Ankara’da 3 kişi tarafından ‘Türk bayrağı tutmadığı’ gerekçesiyle darp edildiği görülen ve Fransız vatandaşı olduğu sanılan 29 yaşındaki Mustafa Turan Çalışkan, "Yüzüme darbe alınca konuşamadım, Fransız değil Yozgatlıyım. Aramızda bayrağa ilişkin diyalog olmadan yumruklandım’ dedi.

Birgün gazetesinin haberine göre, 31 Temmuz Pazar gecesi meydana gelen olayın hiçbir siyasi yönü bulunmadığını, ateş almak için yaklaştığı bir arabadaki kişilerin hiçbir şey söylemeden kendisini darp ettiğini belirten Çalışkan, “Yüzüme darbe aldıktan sonra ne olduğunu anlayamadım, yaşananları da hatırlamakta zorlanıyorum” diye konuştu.

Bilincini kısmen yitirdiği için darp edildiği sırada konuşmakta güçlük çeken ve yabancı olduğu sanılan Çalışkan, olayın failleri hakkında şikâyette bulundu. Sosyal medyada yayılan videodan sonra sokağa bile çıkmak istemediğini söyleyen Çalışkan, “Olayın siyasi bir yönü yok. Sokağa çıkmak istemiyorum, herkesin bana baktığını hissediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.