Demet Akalın'ın Bodrum konseri

Osman URAS/BODRUM (Muğla), () - BODRUM'da konser veren Demet Akalın, tatilcileri coşturdu. Demet Akalın Yalıkavak'ta sahneye çıktığı beach clubta hayranlarına ve tatilcilere eğlenceli bir gece yaşattı. Canlı performansına...

30 Ağustos 2015 Pazar 18:33
Demet Akalın'ın Bodrum konseri






Osman URAS/BODRUM (Muğla), () - BODRUM'da konser veren Demet Akalın, tatilcileri coşturdu.
Demet Akalın Yalıkavak'ta sahneye çıktığı beach clubta hayranlarına ve tatilcilere eğlenceli bir gece yaşattı. Canlı performansına ‘Ders olsun' adlı şarkı ile başlayıp ‘Giderli şarkılar' ile devam eden Akalın, arabesk eserlerden ‘Vur gitsin beni', ‘Beni benden alırsan seni sana bırakmam', ‘Haydi söyle', ‘Nankör kedi' ye yer verdiği repertuarında ‘Ankara'nın Bağları'nı da söyledi. Demet Akalın, bir tarafı leopar desenli mini elbisenin altında sandaletle sahneye çıktı. Sahne performansı beğenilen Akalın, davul eşliğinde göbek attı. 
Demet Akalın'ın sahne aldığı beach club'ın, Hande Yener'in işlettiği beach ile arasında 50-60 metre kadar mesafe olması iki ünlü ismin arasındaki rekabeti de akıllara getirdi. Geçen hafta, Hande Yener'in işletmesinde müzik sisteminden şarkılarına yer verilmediği ve bu yönde yasak konulduğu belirtilen Akalın'ın, dolaylı yoldan bu yasağı deleceği şeklinde haberler basına yansımıştı. Ancak Akalın'ın gecikmeli olarak çıktığı sahnesi sırasında, konser programı için Kemer'e giden Hande Yener'in işletmesindeki program sona ermiş ve tatilciler dağılmıştı.
İki işletmenin karşılıklı olan iskelelerinde objektiflere yansıyan görüntü, iki isim arasındaki rekabeti akılara getirdi. İskelenin birinde Hande Yener, diğerinde Demet Akalın yazılı afişler yer aldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.