Demirel için Afyonkarahisar'da mevlit

Mustafa BAYER/AFYONKARAHİSAR,() - MERHUM 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için 80 ilde olduğu gibi Afyonkarahisar'da da mevlit okutuldu. Merhum Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için Selçuklu dönemine ait 1272 tarihinde Nusretüddin...

03 Temmuz 2015 Cuma 15:01
Demirel için Afyonkarahisar'da mevlit






Mustafa BAYER/AFYONKARAHİSAR,() - MERHUM 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için 80 ilde olduğu gibi Afyonkarahisar'da da mevlit okutuldu.
Merhum Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için Selçuklu dönemine ait 1272 tarihinde Nusretüddin Ahmet tarafından yaptırılan Tarihi Ulu Cami'nde cuma namazı öncesi mevlit okutuldu. 17 Haziran'da Ankara'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Demirel için okutulan mevlit, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Daha sonra ilahiler ve Mevlid-i Şerif okundu. Mevlit, Demirel için dua edilmesinin ardından sona erdi.
Çok sayıda vatandaşın katıldığı mevlitte, Afyonkarahisar İl Müftülüğü tarafından üzerinde Demirel'in fötr şapkasıyla halkı selamladığı fotoğrafının bulunduğu paketlerde lokum dağıtıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.