Denediği pantolondan yarasa çıktı

İstanbul'da bir AVM'de girdiği mağazada denediği pantolondan yarasa çıkan kadın kuduz aşısı oldu..

20 Ekim 2016 Perşembe 08:40
Denediği pantolondan yarasa çıktı






İstanbul'da bir AVM'de girdiği mağazada denediği pantolondan yarasa çıkan kadın kuduz aşısı oldu..
İstanbul Levent’teki bir AVM’ye giden Prof. Emine Celine Cotton, ünlü bir markanın mağazasından alışveriş yaptığı sırada bir yarasanın eline temas etmesi üzerine kuduz aşısı oldu.
Bir mağazaya giren Cotton, beğendiği pantolonu denemek isterken, içine saklanan yarasaya temas etti. Şoka giren Cotton, “Kıyafeti kontrol eden görevliler, yarasa olduğunu söyledi. Yarasaların dokunmakla, yaralamakla değil solunum yoluyla kuduz bulaştırdıklarını bildiğim için kafese konulup bana verilmesini istedim. Umursamaz bir tavırla çiçeklerin arasına koydular ve uçup gitti” diye konuştu.

Olaydan kimin sorumlu olduğu konusunda bir türlü anlaşamadıklarını söyleyen Cotton, “İlk müdahaleyi AVM bünyesindeki doktor ve hemşire yaptı. Doktor bana, ‘Yarasadan kuduz bulaşmaz’ dedi. Durum tespit raporu hazırlandı, AVM görevlisiyle hastaneye gittik. Enfeksiyon kuduz bölümünün bulunduğu başka bir hastaneye yönlendirildik. Doktor, midem bulanır ve ateşim çıkarsa gelmemi söyledi.
Gittiğim başka bir hastanedeki doktor, yarasaların çok tehlikeli olduğunu, solunum yoluyla kuduz bulaştırdıklarını söyledi. Başka bir hastanede kuduz aşısı oldum. 2 aşı vuruldum, 3 aşı daha olacağım” dedi.
2 Kasım’da Fransa’ya döneceğini belirten Prof. Cotton, “Bu olay beni ve ailemi psikolojik travmaya uğrattı. Uyuyamaz oldum. Savcılığa gidip suç duyurusunda bulundum. AVM’nin birçok yerine ve olaya mağdur kaldığım mağazaya uyarıcı levhalar takılmadığı sürece de bu olayın arkasında duracağım” ifadesini kullandı.

Son Güncelleme: 20.10.2016 09:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.