Densiz Prof'tan kin dolu sözlür.. İstanbul'u barbarlar işgal etmiş..

Uzmanlık alanı veterinerlik. Küçük bir yayın taraması yaptık bulamadık. Kendi bilimsel alanında işe yarar bir halt üretemeyen hayvan profesörü tarihe merak salınca durum Bizans soyundan gelenlere bile taş çıkartacak kadar aşağılık bir hal alıyor.

01 Haziran 2016 Çarşamba 00:32
Densiz Prof'tan kin dolu sözlür.. İstanbul'u barbarlar işgal etmiş..






Densiz Prof'tan kin dolu sözlür.. İstanbul'u barbarlar işgal etmiş..

Türk düşmanlarının yıllardır söylemeye cesaret edemediği sözler Türkiye'de üstelik te Aydın'da Adnan Menderes Üniversitesi'nde Prof. ünvanlı akademisyen tarafından küstahca kelimelerle süslenerek ilan edildi. Uzmanlık  Veterinerlik'te kayda değer eser veremeyen, bilim üretmekten aciz Prof.Dr. Erbay Bardakçıoğlu inekle, böcekle, kedi köpekle gündeme gelemeyince İstanbul'un fethi yıldönümde adeta kin kustu.

AÇIĞA ALINDI, SORUŞTURMA BAŞLATILDI

ADÜ Rektörü Cavit Bircan, sosyal paylaşım sitesi üzerinden İstanbul'un fethiyle ilgili tepki çeken paylaşımı nedeniyle Veterinerlik Fakültesi Zootekni Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Erbay Bardakçıoğlu'nun açığa alındığı ve hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.
Rektör Cavit Bircan yaptığı açıklamada, "İlgili öğretim üyesinin sosyal medyadaki kabul edilemez paylaşımları nedeniyle; Hakkında Disiplin ve Ceza soruşturması başlatılmış olup, açığa alınmıştır. Bu paylaşımları nedeniyle haklı olan tepkinizi tehdit, hakaret, küfür vb. ifadeler kullanarak değersizleştirmeyelim. Süreç tarafımızca ciddiyetle takip edilecektir" dedi.

ADÜ'LÜ PROFESÖRÜN PAYLAŞIMINA REKTÖR'DEN TEPKİ

AYDIN Adnan Menderes Üniversitesi'nde (ADÜ) görevli bir profesörün 29 Mayıs İstanbul'un fethiyle ilgili eleştirel paylaşımına, başta ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan olmak üzere birçok kişi tepki gösterdi.
ADÜ Veterinerlik Fakültesi Zootekni Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Erbay Bardakçıoğlu'nun kişisel sosyal medya hesabından 29 Mayıs'ta yaptığı, İstanbul'un fethiyle ilgili 'Bugün muhteşem bir uygarlık olan Doğu Roma İmparatorluğu'nun başkenti Konstantinopolis'in barbar ve bağnaz bir kabile tarafından işgalinin yıl dönümü' paylaşımı tepki topladı.
Gelen tepkiler üzerine sosyal medyadaki paylaşımını silen Prof. Dr. Bardakçıoğlu'na ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan da sosyal medyadan yazdığı, 'Terör sevici akademisyenlerimizden sonra Bizans sevici akademisyenimiz de oldu. Bilsinler ki Hira Dağı'nın evlatları Olimpos Dağı'nın evlatlarını mutlak ve yeniden mağlup edeceklerdir' sözleriyle tepki gösterdi.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.