Dereköy’de Kar Yağışı

BALKANLAR üzerinden gelen soğuk havanın etkisine giren Kırklareli’nin Dereköy İlçesi’nde kar yağışı başladı. Kısa sürede çatıları ve yüksek kesimleri beyaza bürüyen kar yağışının gece boyunca devam etmesi bekleniyor. Dereköy...

24 Kasım 2014 Pazartesi 19:07
Dereköy’de Kar Yağışı






BALKANLAR üzerinden gelen soğuk havanın etkisine giren Kırklareli’nin Dereköy İlçesi’nde kar yağışı başladı. Kısa sürede çatıları ve yüksek kesimleri beyaza bürüyen kar yağışının gece boyunca devam etmesi bekleniyor.
Dereköy de etkisini gösteren kar yağışıyla birlikte hava sıcaklığı da düştü. Yağış nedeniyle yüksek tepeler ve evlerin çatıları beyaza büründü. Bulgaristan’a çılan Dereköy Sınır Kapısı yakınlarında yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi düştü. Kırklareli Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre, gece boyunca karla karışık yağmurun devam edeceği bildirildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.