Devrilen Traktörünün Altında 2.5 Saat Kurtarılmayı Bekledi

Cevdet ŞEN/ KINIK,(İzmir),() - İZMİR'in Kınık İlçesi'nde devrilen traktörünün altında kalan 66 yaşındaki Cavit Oral, yardım feryatlarını duyan bir çobanın haber vermesi üzerine gelen jandarma ekipleri tarafından ağır yaralı...

05 Kasım 2014 Çarşamba 19:31
Devrilen Traktörünün Altında 2.5 Saat Kurtarılmayı Bekledi






Cevdet ŞEN/ KINIK,(İzmir),() - İZMİR'in Kınık İlçesi'nde devrilen traktörünün altında kalan 66 yaşındaki Cavit Oral, yardım feryatlarını duyan bir çobanın haber vermesi üzerine gelen jandarma ekipleri tarafından ağır yaralı olarak kurtarılıp, hastaneye kaldırıldı.
Kınık'ın bir süre önce mahalleye dönüştürülen Değirmencieli Köyü'ndeki tarlasından saat 15.30 sıralarında, 35 ET 749 plakalı traktörüyle evine dönmek üzere yola çıkan Cavit Oral, mezarlık Mevkisi'ne geldiğinde, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan traktör devrildi. Traktörün altında kalan Oral, cebindeki cep telefonuna ulaşmayı başaramayınca, sesini duyurabilmek için yardım istedi. 2.5 saat sonra Oral, bölgede sürüsünü otlatan bir çobana sesini duyurabildi. Çoban, durumu jandarma, itfaiye ve 112 Acil Servis'e bildirdi. Olay yerine ilk ulaşan jandarma ekipleri, itfaiyeyi beklemeden Oral'ı traktörün altından kurtardı. Jandarmalar üzerlerindeki montlarını çıkartıp, üşümemesi için yerde acı içinde yatan Oral'ın üzerine örttü. Bu sırada gelen ambulansla Dr. Faruk İlker Bergama Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Oral, tedaviye alındı. Oral'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.