Didim'de sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi

Ediz VERDİOĞLU/DİDİM (Aydın), () - AYDIN'ın Didim İlçesi'nde etkili sağanak yağmur sonrası zemin katlardaki bazı ev ve işyerlerini su bastı, yollar sular altında kaldı. İlçede son 24 saatte metrekareye 52.8 kilogram yağış düştüğü...

28 Şubat 2015 Cumartesi 18:38
Didim'de sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi






Ediz VERDİOĞLU/DİDİM (Aydın), () - AYDIN'ın Didim İlçesi'nde etkili sağanak yağmur sonrası zemin katlardaki bazı ev ve işyerlerini su bastı, yollar sular altında kaldı. İlçede son 24 saatte metrekareye 52.8 kilogram yağış düştüğü açıklandı.
İlçede gece dolu ile başlayan yağmur bugğün günboyu aralıklarla sağanak olarak devam etti. Sağanak yağmur nedeniyle Altınkum Mahallesi'nde zemin katlardaki ev ve işyerlerinde b.inaların alt katlarını su bastı. İlçe merkezi ile bağlantıyı sağlayan Cumhuriyet Caddesi, Atatürk Bulvarı, Adnan Menderes Bulvarı, İnönü Bulvarı ve ilçe merkezindeki ana arterlerde oluşan su birikintileri sürücülere, zor anlar yaşattı. İlerlemekte güçlük çeken bazı araçlar dereye dönen caddelerde mahsur kaldı.
Didim Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ASKİ ekipleri de su baskınları sonrası çalışma başlattı.

FOTOĞRAFLI


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.