Direksiyonda kalp krizi geçirip duvara çarpan sürücü öldü

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, direksiyon başında kalp krizi geçirip, bir duvara çarpan 56 yaşındaki emekli öğretmen Şefik Paksoy kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi, yanındaki eşi Suzan Paksoy ise kazayı hafif yaralı atlattı. Dün...

18 Nisan 2015 Cumartesi 15:06
Direksiyonda kalp krizi geçirip duvara çarpan sürücü öldü






MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, direksiyon başında kalp krizi geçirip, bir duvara çarpan 56 yaşındaki emekli öğretmen Şefik Paksoy kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi, yanındaki eşi Suzan Paksoy ise kazayı hafif yaralı atlattı.
Dün saat 18.00 sıralarında Bodrum'dan Ortakent-Yahşi Mahallesi'ndeki evine gitmek üzere eşi 53 yaşındaki Suzan Paksoy ile yola çıkan Şefik Paksoy, 48 SC 545 plakalı otomobilinin direksiyonu başında bir anda fenalaştı. Otomobili yavaşlatmayı başaran ancak durduramayan Paksoy, bir evin bahçe duvarına çarptı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Şefik Paksoy ile kazayı hafif sıydrıklarla atlatan eşi Suzan Paksoy, ambulansla Özel Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. Paksoy, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Kalbine yenilen Paksoy'un ölüm haberi yakınlarını yasa boğdu. Suzan Paksoy'un tedavisi ise ayakta yapıldı.

FOTOĞRAF



 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.