DİYARBAKIR VALİLİĞİ, AK PARTİ ÖNÜNDE TOPLANMAYI YASAKLADI

Canan ALTINTAŞ- Serdar SUNAR/DİYARBAKIR, () - DİYARBAKIR Valiliği, Ak Parti'nin il ve ilçe binaları önünde gösteri yapılmasını önlemek için bu binaların önünde yakınında basın açıklaması, toplantı ve yürüyüş yapılmasını yasakladı. 17...

18 Aralık 2014 Perşembe 15:49
DİYARBAKIR VALİLİĞİ, AK PARTİ ÖNÜNDE TOPLANMAYI YASAKLADI






Canan ALTINTAŞ- Serdar SUNAR/DİYARBAKIR, () - DİYARBAKIR Valiliği, Ak Parti'nin il ve ilçe binaları önünde gösteri yapılmasını önlemek için bu binaların önünde yakınında basın açıklaması, toplantı ve yürüyüş yapılmasını yasakladı.
17 Aralık'ın yıldönümünde dün Ak Parti Diyarbakır il binasına yürümek isteyen sendikacılara polis müdahale ederek 22 kişiyi gözaltına aldı. 25 Aralık'a kadar kentte bazı grupların Ak Parti il ve ilçe binaları önünde eylem yapacağı duyumları üzerine, polis daha önce de protesto gösterileri yapılan bu binaların çevresinde güvenlik önlemlerini artırdı.
Diyarbakır Valiliği de Emniyet Müdürlüğü'nün talebi üzerine Ak Parti il ve ilçe binaları önünde ve yakınında toplumsal gösteri, basın açıklaması ve yürüyüş gibi faaliyetleri yasakladı. Valiliğin yasaklama kararının, 17- 26 Aralık tarihleri arasında Ak Parti'nin il ve ilçe binalarının önünde yapılacak protesto gösterilerini önlemeye yönelik olduğu ileri sürüldü.
Valilik yetkilileri ise Ak Parti il ve ilçe binaları önünde ve çevresinde yasaklama kararının güvenlik gerekçesiyle alındığını ifade etti.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.