Diyarbakır'da rögar kapağının patlaması korkuttu

DİYARBAKIR, () - DİYARBAKIR'ın merkez Sur İlçesi Alipaşa Mahallesi'ndeki Turistik Caddesi üzerinde bulunan rögarın patlaması korkuya neden oldu. Metan gazı birikiminin neden olduğu sanılan patlamada çevredeki bazı ev ve işyerleri zarar gördü. Sur...

27 Ağustos 2015 Perşembe 18:41
Diyarbakır'da rögar kapağının patlaması korkuttu






DİYARBAKIR, () - DİYARBAKIR'ın merkez Sur İlçesi Alipaşa Mahallesi'ndeki Turistik Caddesi üzerinde bulunan rögarın patlaması korkuya neden oldu. Metan gazı birikiminin neden olduğu sanılan patlamada çevredeki bazı ev ve işyerleri zarar gördü.
Sur İlçesi Alipaşa Mahallesi'nde bulunan Turist Caddesi üzerinde kurulu rögarda, ilk belirmelere göre metan gazı birikimi nedeniyle patlama meydana geldi. Çevrede bulunanlar bomba patladığını sanırken, bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Patlamanın şiddetiyle rögar kapağı ve asfalt parçaları bölgede geniş bir alana dağıldı. Rögar kapağının yakınında bulanan bir eve isabet eden parçaların etkisiyle iki kişi hafif yaralandı.
Patlama nedeniyle cadde üzerinde su birikintisi oluşurken, patlamanın kesin nedeninin saptanması için çalışma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.