Doğa Yürüyüşüne Kar Sürprizi

Ali YAZAN/ORDU, () - ORDU'da doğa yürüyüşüne çıkan 45 kişilik grup, Çambaşı Yaylası'nda kara teslim oldu. Çambaşı Yaylası'nda doğa yürüyüşü yapmak isteyen ancak kar nedeniyle bunu gerçekleştiremeyen grup, daha sonra Ordu'ya geri...

21 Ekim 2014 Salı 11:11
Doğa Yürüyüşüne Kar Sürprizi






Ali YAZAN/ORDU, () - ORDU'da doğa yürüyüşüne çıkan 45 kişilik grup, Çambaşı Yaylası'nda kara teslim oldu. Çambaşı Yaylası'nda doğa yürüyüşü yapmak isteyen ancak kar nedeniyle bunu gerçekleştiremeyen grup, daha sonra Ordu'ya geri döndü.
Adım Adım Dağcılık Arama Kurtarma ve Doğa Sporları Kulübü, Ordu'da doğa yürüyüşü düzenledi. 45 kişilik grup, Ordu'dan yağmurla yola çıkıp Kabadüz İlçesi'ne geldi. Ancak geceyi geçirmeyi planladıkları Çambaşı Yaylası'nda akşam saatlerinde karla karşılaştı. Yürüyüşe katılan Ali Yılmaz, "Amacımız temiz hava alıp güzel bir vakit geçirmekti. Ordu'dan minibüsle yola çıkıp Kabadüz İlçesi Çambaşı Yaylası'na geldik. Burada doğa yürüyüşü yapacaktık, ama kar ile karşılaştık. Açıkcası kar yağışı beklemiyorduk" dedi.
Zaman zaman araçları yolda kalan grup, minibüslerini itekleyerek karda hareket etmesini sağladı. Adım Adım Dağcılık Arama Kurtarma ve Doğa Sporları Kulübü üyesi Ali Yılmaz, "Amacımız insanlara doğayı sevdirmek. Büyük, küçük, her yaş grubu insanlar doğada yürüyebilir. Bizlere katılabilirler. Gittiğimiz yerlere fidanlar götürüp dikiyoruz. Doğa bizler için engelleyici değil, doğru malzemeyle doğru insanlarla, doğaya çıkmak her zaman insana huzur verir" dedi.

Kar nedeniyle gece ilerlemekte güçlük çeken gruba güzergah üzerindeki köylüler de yardım etti. Yoğun kar yağışı nedeniyle Çambaşı Yaylası'nda 7 kilometre yol yürüyen grup daha sonra Ordu'ya geri döndü.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.