Düzce Valisi Ali Fidan göreve başladı

Tezcan SOLMAZ/ DÜZCE, () - VALİLER Kararnamesi ile Düzce Valiliği görevine atanan Ali Fidan görevine başladı. Valiler Kararnamesi ile Düzce Valisi Ali İhsan Su Şırnak Valiliği'ne, İller İdaresi Genel Müdürü Ali Fidan ise Düzce Valiliği'ne...

09 Mart 2015 Pazartesi 16:31
Düzce Valisi Ali Fidan göreve başladı






Tezcan SOLMAZ/ DÜZCE, () - VALİLER Kararnamesi ile Düzce Valiliği görevine atanan Ali Fidan görevine başladı.
Valiler Kararnamesi ile Düzce Valisi Ali İhsan Su Şırnak Valiliği'ne, İller İdaresi Genel Müdürü Ali Fidan ise Düzce Valiliği'ne atandı. Düzce Valisi Ali Fidan bugün görevine başladı. Ali Fidan, Valilik binası önünde vali yardımcıları, kaymakamlar, daire müdürleri tarafından karşılandı. Herkesle tek tek tokalaştıktan sonra makamına geçen Vali Fidan göreve başlama yazısını besmele çekerek imzaladı.

Vatandaş odaklı, hızlı ve etkin hizmet sunumu sağlamaya gayret göstereceklerini belirten Ali Fidan, "Bütün mesai arkadaşlarımla birlikte temel yaklaşımımız; adalet ve hakkaniyet ilkelerini esas alan, insan haklarına saygılı, hukuka bağlı, şeffaf ve hesap verebilen, katılımcı, toplumun bütün kesimlerini kucaklayan, güler yüzlü ve şefkatli bir yönetim anlayışı olacaktır. Bu doğrultuda her zaman vatandaşlarımızın arasında ve ulaşılabilir durumda olmaya, zorlaştırmayıp kolaylaştırmaya, bürokratik engelleri ortadan kaldırarak karşılıklı saygı ve işbirliği içinde, vatandaş odaklı, hızlı ve etkin hizmet sunumunu sağlamaya azami gayret göstereceğimi belirtmek isterim" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.