Düzce'de D-655 Karayolu'nda heyelan

Tezcan SOLMAZ/DÜZCE, () - DÜZCE'de D-655 Karayolu'nda heyelan meydana geldi. Düzce istikameti ulaşıma kapatılırken, ulaşım diğer yönden çift yönlü sağlanıyor. Dün gece yağmur yağışı etkili olurken, Düzce ile Zonguldak arasında ulaşımı...

28 Mart 2015 Cumartesi 13:13
Düzce'de D-655 Karayolu'nda heyelan






Tezcan SOLMAZ/DÜZCE, () - DÜZCE'de D-655 Karayolu'nda heyelan meydana geldi. Düzce istikameti ulaşıma kapatılırken, ulaşım diğer yönden çift yönlü sağlanıyor.
Dün gece yağmur yağışı etkili olurken, Düzce ile Zonguldak arasında ulaşımı sağlayan D-655 Karayolu'nun Şifalı Su mevkiinde heyelan meydana geldi. Tepedeki toprak, istinat duvarının üzerinden yola kaydı. Karayolları güvenlik nedeniyle Düzce istikametini ulaşıma kapatırken, toprağın yola daha fazla kaymaması için heyelanın olduğu bölgeyi beton bariyerlerle çevirdi. Toprağın kayması nedeniyle ağaçlar da devrildi. Düzce istikametinin ulaşıma kapatılırken, Zonguldak istikameti ise çift yönlü olarak ulaşıma açıldı.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.