Ece Simay Saatçi, trafik kazasında hayatını kaybetti

İzmir iş dünyasının tanınmış isimlerinden Tuncay Saatçi'nin kızı Ece Simay Saatçi geçirdiği trafik kazasının ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

08 Ağustos 2017 Salı 15:33
Ece Simay Saatçi, trafik kazasında hayatını kaybetti






Ece Simay Saatçi, trafik kazasında hayatını kaybetti

İzmir'in tanınmış ailelerinden birinin kızı olan Ece Simay Saatçi geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Tuncay Saatçi'nin kızı olan Ece Simay Saatçi, babasının vefatından sonra aileye ait şirketi yönetiyordu.

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, arıza yapan kamyonetinin yanında bekleyen 27 yaşındaki Ece Simay Saatçi'ye, arkadan gelen taksi ile otomobil çarptı. Ağır yaralanan Saatçi, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Mordoğan ilçesinde akaryakıt istasyonu işleten Ece Simay Saatçi'nin ölümü ailesi ve yakınlarını yasa boğdu.

Edinilen bilgiye göre feci kaza, dün saat 13.00 sıralarında Adalet Mahallesi'nde Altınyol üzerinde meydana geldi. Karşıyaka'dan Bayraklı yönüne seyir halinde olan ve Mordoğan ilçesinde akaryakıt istasyonu işleten Ece Simay Saatçi'nin idaresindeki kamyonet arıza yaptı. Saatçi, trafik yoğunluğu nedeniyle arıza yapan aracını yol kenarına çekemedi. Bu sırada aynı yönde seyreden 47 yaşındaki Yusuf Ç. yönetimindeki taksi ile önündeki otomobili sollamak isterken, önce en sol şeritte kalan kamyonete, daha sonra da yanında bulunan Ekrem Haldun Ö. idaresindeki otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araçlar, Saatçi'ye çarptıktan sonra orta refüjde durabildi. Kazada Saatçi ve Yusuf Ç. yaralandı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine çağrılan ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Ece Simay Saatçi yaşamını yitirdi. Yusuf Ç.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza sonrası otomobil sürücüsü Ekrem Haldun Ö., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

BABASI ÖLÜNCE İŞİN BAŞINA GEÇMİŞTİ

27 yaşındaki Ece Simay Saatçi'nin ölüm haberini alan ailesi ve yakınları sinir krizleri geçirirken, genç kadının, babası Tuncay Saatçi'nin ölümümünden sonra Mordoğan'daki akaryakıt istasyonunun başına geçtiği belirtildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
Anahtar Kelimeler:
Ece Simay Saatçi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.