Ecevit'in Ölüm Yıl Dönümünde Lokma Dağıttılar

Ergün AYAZ/İZMİT (Kocaeli), () - DSP Kocaeli İl Örgütü, merhum Başbakan Bülent Ecevit'in 8'inci yıl dönümü nedeniyle Fevziye Camii'nde lokma dağıttı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği lokma dağıtımına DSP Genel Başkan Yardımcısı...

05 Kasım 2014 Çarşamba 17:14
Ecevit'in Ölüm Yıl Dönümünde Lokma Dağıttılar






Ergün AYAZ/İZMİT (Kocaeli), () - DSP Kocaeli İl Örgütü, merhum Başbakan Bülent Ecevit'in 8'inci yıl dönümü nedeniyle Fevziye Camii'nde lokma dağıttı.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği lokma dağıtımına DSP Genel Başkan Yardımcısı Muammer Aydın, DSP Kocaeli İl Başkanı Hayati Özzeren, il ve ilçe örgütü katıldı.
Türk siyasi hayatının önde gelen ismi Bülent Ecevit'i rahmetle andıklarını söyleyen DSP Genel Başkan Yardımcısı Muammer Aydın, "5 Kasım, Türk siyasi hayatının önde gelen ismi Ecevit’in ölüm yıl dönümü. Halkın gönlünde yer almış bir kişidir. Türk siyasi hayatına sol kavramını sokan ve bu kavramla önce CHP ve sonra da DSP'yi iktidar yapmış bir siyaset adamı. Bizler DSP olarak Kocaeli İl Başkanlığının etkinliği ile anıyoruz. Türk halkından Sayın Ecevit'i unutmamasını istiyoruz. Halkımız sayın Bülent Ecevit'i çok iyi biliyorlar. 2015 yılında DSP bundan önce olduğu gibi bundan sonra hakettiği siyasi yerini alacak ve mücadelesini vermeye devam edecektir" diye konuştu.

FOTOGRAFLI



 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.