Edirne'de Sis Etkili Oldu

Ali Can ZERAY/EDİRNE, () - EDİRNE’de, sabah saatlerinde etkili olan sis nedeniyle görüş uzaklığı yer yer 70 metreye kadar düştü. Yoğun sis dolayısıyla Selimiye Camii ve tarihi köprüler gözden kayboldu. Edirne'de sabah erken...

05 Kasım 2014 Çarşamba 11:17
Edirne'de Sis Etkili Oldu






Ali Can ZERAY/EDİRNE, () - EDİRNE’de, sabah saatlerinde etkili olan sis nedeniyle görüş uzaklığı yer yer 70 metreye kadar düştü. Yoğun sis dolayısıyla Selimiye Camii ve tarihi köprüler gözden kayboldu.
Edirne'de sabah erken saatlerde etkisini gösteren sis nedeniyle görüş uzaklığı yüksek yerlerde 70 metreye kadar düştü. Hava sıcaklığının 5 dereceye düştüğü kentte sis nedeniyle trafikte aksamalar oldu, sürücüler ilerlemekte güçlük geçti. Trafik polisleri kavşaklarda sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı. Sis nedeniyle Selimiye Camii ve tarihi Tunca ve Meriç köprüleri kısmen gözden kayboldu. Meteoroloji yetkilileri, kentte hafta sonuna kadar sis etkili olacağını söyledi.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.