Elektrik direği hava fişek gibi yandı, bomba gibi patladı

Elektrik direğini çevreleyen kablolar akşam saatlerinde havai fişek gibi tutuşmasının ardından bomba gibi patlaması vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı.

06 Aralık 2016 Salı 01:14
Elektrik direği hava fişek gibi yandı, bomba gibi patladı






Elektrik direği hava fişek gibi yandı, bomba gibi patladı



İstanbul Kağıthane'de bir sokakta bulunan elektrik direğinde yaşanan patlamalar çevredeki vatandaşlar arasında korkuya neden oldu.

Kağıthane'de sokakta bulunan elektrik direğindeki kabloların alev alması sonucu meydana gelen patlamalar mahalleliye korkulu anlar yaşattı. Sokağı aydınlatan patlamalar sırasında elektrik direği yanarken şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Kağıthane Çağlayan Mahallesi Bozdemir Sokakta saat 18.00 sıralarında elektrik direğindeki kablolar aşırı yüklenmeden dolayı alev aldı. Alevler direği, en üstten başlayarak aşağıya doğru yaktı. Yangın sırasında oluşan patlamalar sokağı aydınlatırken mahalle sakinleri kısa süreli panik yaşadı.

Mahalle sakinleri durumu itfaiye ekiplerine bildirirken bir süre sonra alevler kendiliğinden söndü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan direğin etrafını güvenlik şeridi ile kapattı.

İtfaiye ekipleri durumu elektrik ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen elektrik ekipleri sokağın elektriği kesti.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.