Elektrik kesintisi bakanlık önünde protesto edildi

ANKARA'da Halkevleri üyesi bir grup, Türkiye genelinde görülen elektrik kesintisini Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı önünde, oyuncak kedi, kontrol kalemi ve prizle protesto etti. Halkevleri üyesi bir grup kesintisini Enerji ve Tabii Kaynaklar...

31 Mart 2015 Salı 15:09
Elektrik kesintisi bakanlık önünde protesto edildi






ANKARA'da Halkevleri üyesi bir grup, Türkiye genelinde görülen elektrik kesintisini Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı önünde, oyuncak kedi, kontrol kalemi ve prizle protesto etti.
Halkevleri üyesi bir grup kesintisini Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı önünde bir araya geldi. Oyuncak kedi, üçlü priz, kontrol kalemi ile bakanlık önüne gelen grup üyeleri, 'Kedidir, kedi. Gel pisipisi', 'Trafolar açılsın kedilere özgürlük', dövizleri taşıdı. Bakanlık girişine yönelen eylemciler ile güvenlik önlemi alan sivil polisler arasında kısa süreli arbede çıktı. Grup adına açıklama yapan Hadi İskit, "Geçtiğimiz yerel seçimlerde meydana gelen elektrik kesintisini trafoya giren kedilerin üzerine atmaya çalışan Enerji Bakanı, artık bütün ülkedeki elektrik kesini de herhalde tamamen bakanlığı kedilerin işgal etmesine bağlayacak diye düşünüyoruz" dedi.
Halkevleri üyeleri 'Gün gelecek devran dönecek, Sarayında ampüller tek tek sönecek' diye slogan atarak, elektrik kesintisi için yazdıkları şarkıyı söyledi. Yapılan açıklama ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'la görüşmek isteyen ve bakanlığa yönelen grubun önü çevik kuvvet ekipleri tarafından kesildi. Bir süre barikat önünde bekleyen grup, yanlarında getirdiği oyuncak kediyi bakanlık önüne bırakarak, bakanlık önünden ayrıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.