Elif'in hedefi olimpiyat şampiyonu olmak

İZMİT'te zihinsel engelli çocukların eğitim gördüğü özel bir okul öğrencilerinden 11 yaşındaki 'Serebral palsi' (beyin felci) hastası Elif Nisa Erkek, Antalya'da yapılan Özel Masa Tenisi Bölge Şampiyonası'nda kendi yaş kategorisinde...

31 Mart 2015 Salı 10:22
Elif'in hedefi olimpiyat şampiyonu olmak






İZMİT'te zihinsel engelli çocukların eğitim gördüğü özel bir okul öğrencilerinden 11 yaşındaki 'Serebral palsi' (beyin felci) hastası Elif Nisa Erkek, Antalya'da yapılan Özel Masa Tenisi Bölge Şampiyonası'nda kendi yaş kategorisinde birinci oldu. Elif önce İstanbul'da yapılacak Türkiye şampiyonası daha sonra da Tokyo'da yapılacak olimpiyatlarda madalya almayı hedefledi.
Özel Sporcular Federasyonu'nun organizasyonuyla 26-28 Mart tarihleri arasında Antalya'da yapılan Masa Tenisi Şampiyonasın'da 8-11 yaş kategorisinde birinci olan 'Serebral pals' hastası Elif Nisa Erkek, şimdi de Türkiye şampiyonası ve olimpiyata  hazırlanıyor. İzmit Peteğim Özel Eğitim Okulu'nda beden eğitimi öğretmeni Mustafa Aslan ile yaklaşık 4 ay boyunca yaptıkları çalışma sonrasında kendi yaş kategorisinde birincilik madalyasını alan Elif Nisa Erkek antremanlarını tüm hızıyla sürdürüyor.
"TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYORUZ"
Masa tenisi oynamayı çok sevdiğini belirten Elif Nisa Erkek'in beden eğitimi öğretmeni Mustafa Aslan, şöyle konuştu:
"Elif ile yaptığımız çalışmalar neticesinde kendi yaş kategorisinde madalya aldı. Şimdi ise İstanbul Silivri'de 8-10 Nisan tarihleri arasında yapılacak Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyoruz. Eğer orada da istediğimiz başarıyı elde edersek 2020 yılında yapılacak Tokyo Olimpiyatlarında madalya almayı hedefliyoruz. Elif çok hırslı ve bunu başaracağına inanıyorum."
"MASA TENİSİNİ SEVİYORUM"
Masa tenisi oynamayı çok sevdiğini söyleyen Elif Nisa Erkek madalya kazandığı için çok mutlu olduğunu anlattı. Çalışmaya devam ettiğini belirten Erkek, "Hem derslerimi yapıyorum hem de masa tenisi oynuyorum. Madalya kazanmaya devam edeceğim" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.