Emekli müftü Bakanlar Kurulu izniyle Selimiye Camii haziresine defnedildi

Ali Can ZERAY/EDİRNE,() - EDİRNE’de tedavi gördüğü hastanede solunum yetmezliği sonucu hayatını kaybeden emekli müftü 78 yaşında İbrahim Koçaşlı, Selimiye Camii haziresinde toprağa verildi. Edirne'de 1998 yılına kadar...

07 Temmuz 2015 Salı 16:54
Emekli müftü Bakanlar Kurulu izniyle Selimiye Camii haziresine defnedildi






Ali Can ZERAY/EDİRNE,() - EDİRNE’de tedavi gördüğü hastanede solunum yetmezliği sonucu hayatını kaybeden emekli müftü 78 yaşında İbrahim Koçaşlı, Selimiye Camii haziresinde toprağa verildi. Edirne'de 1998 yılına kadar 4 yıl süreyle İl Müftüsü olarak görev yapan İbrahim Koçaşlı, 3 aydır tedavi gördüğü Edirne Devlet Hastanesi'nde solunum yetmezliğinden dün akşam hayatını kalbetti. Emekli Müftü Koçaşlı için Selimiye Camii'de öğle namazından sonra cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne Belediye Başkanı CHP’li Recep Gürkan, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz ile yaklaşık 5 bin kişi katıldı.
Cenazede konuşan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “İbrahim Koçaşlı hocamız ömrünü İslamiyet’in güzel hissiyatla hissedilmesi güzel yaşanması için ömrünü feda etmiş önemli bir hocamızdı. Allah rahmet eylesin. Ben sevenlerine dostlarına ve ailesine sabırlar diliyorum” dedi. Cenazenin ardından Emekli Müftü Recai Koçaşlı Bakanlar Kurululu tarafından verilen özel izinle Selimiye Camii haziresine defnedildi.


FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.