Emeklilerden Hükümete Zam Tepkisi

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, () - SAMSUN'da, Emekli- Sen Şube üyeleri, hükümetin doğalgaz ve elektriğe yaptığı yüzde 9'luk zammı protesto etti. Merkez İlkadım İlçesi İstiklal Caddesi'nde toplanan Emekli- Sen Şube üyeleri, hükümeti...

05 Kasım 2014 Çarşamba 14:40
Emeklilerden Hükümete Zam Tepkisi






Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, () - SAMSUN'da, Emekli- Sen Şube üyeleri, hükümetin doğalgaz ve elektriğe yaptığı yüzde 9'luk zammı protesto etti.
Merkez İlkadım İlçesi İstiklal Caddesi'nde toplanan Emekli- Sen Şube üyeleri, hükümeti protesto etti. Eyleme CHP İl Başkanlığı da destek verdi. Eylemde basın açıklaması yapan Emekli- Sen Şube Başkanı İbrahim Keleş, "İş cinayetleri aralıksız sürüyor. Ükenin her yerinden işçi ölümleri geliyor. Son olarak Karaman Ermenek'ten gelen facia haberi ile ülke adeta iş cinayeti tarlasına dönmüştür. Artık yeter biz katliamdan katliama çizme giyen bakanları görmek, her katliamdan sonra söylenen yalanları ve temennileri tekrar tekrar duymak istemiyoruz. Artık yeter" dedi.
Elektrik ve doğalgaza yapılan zamları da eleştiren İbrahim Keleş, şunları söyledi:

"Hükümet doğalgaz ve elektrik fiyatlarına 1 Ekim tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yüzde 9 zam yaptı. Bu zam bizi çok şaşırtmadı. Çünkü hükümet her yıl aynı senaryoyu sahneye koymakta ve kış aylarını fırsat bilerek kışın temel tüketim ürünü olan enerji ürünlerine Ekim ayında zam yapmaktadır. Ne yazık ki hükümet bir kez daha yanlış ekonomik ve siyasi politikalarının sonucu ortaya çıkan bütçe açığının faturasını vatandaşa çıkarmış ve vatandaşın tüketmek zorunda kalacağı enerji fiyatlarına zam yapmak suretiyle fırsatçılık yapmıştır."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.