Emniyet, Fuat Avni'ye 'Operasyon' atlattı: Bu kez bilemedi

Son bir yıldır yapılacak olan polis operasyonlarını günler öncesinden duyuran, sosyal medya fenomeni Fuat Avni ile ilgili ortaya atılan iddialar tartışma yarattı

23 Mayıs 2015 Cumartesi 01:23
Emniyet, Fuat Avni'ye 'Operasyon' atlattı: Bu kez bilemedi






Emniyet, Fuat Avni'ye 'Operasyon' atlattı: Bu kez bilemedi

Gazeteler, haber siteleri, TV kanalları ve radyolar Son Dakika Fuat Avni haberleriyle sık sık gündemi sarstı. Ancak son birkaç gündür Fuat Avni'nin yapılan operasyonları Twitter üzerinden duyurmaması takipçilerinin aklında soru işaretleri de bıraktı.

İktidar ile cemaat arasındaki kavganın en önemli figürlerinden biri olan sosyal medya fenomeni Fuat Avni'nin son günlerde yapılan iki önemli operasyonu es gezmesi "Susturuldu mu" sorusunu gündeme getirdi. Hükümetin sesi SABAH Gazetesi konuyu Fuat Avni'nin UYAP ağını eskisi gibi kullanamadığına bağlamış. AKŞAM Gazetesi ise haberi vahim ifadelerle okurlarına duyurdu.

HABERİ AĞIR İFADELERLE VERDİLER

SABAH Gazetesi son gelişmeleri okurlarına duyururken ağır ifadeler kullanmayı tercih etti. Fetullahçı Terör Örgütü üyesi personelin UYAP’ı kullanarak Gülen’in Twitter’daki tetikçisi Fuat Avni’ye bilgi sızdırmasının önüne geçildikten sonra örgütün sosyal medyada sesi kesildi. Son operasyonları duyuramayan Fuat Avni, Paralel Suç Örgütü üyelerinin dağılmasını ve cezaevindeki tutuklu polislerin itirafçı olmasını engellemek için herkese hakaret ve iftiralarla saldırıyor.

UYAP PERSONELİ TAMAMEN DEĞİŞTİ

Geçtiğimiz hafta attığı tweetlerle UYAP personelinin tamamen değiştiğini itiraf eden Gülen'in tetikçisi Fuat Avni, son 2 operasyonu paralel örgüte duyuramadı. Son olarak bugün Konya merkezli birçok ilde gerçekleştirilen operasyonla ilgili de önceden bilgi sızdıramayan Fuat Avni'nin istihbarat kanallarının büyük kısmının kesildiği yorumları yapıldı. Önceki paylaşımlarında nokta bilgiler veren Fuat Avni'nin son twetlerinde bilgiden çok yorum yapması da bu bilgiyi teyit etmiş oldu.

ADLİYE KALEMLERİNDEKİ FETÖ ÜYELERİNE BÜYÜK OPERASYON GELİYOR

Bir süredir Fuat Avni'ye bilgi sızdıran devlet görevlilerine yönelik büyük bir soruşturma yürütülüyordu. UYAP personeline yönelik operasyondan sonra, yargı, emniyet ve bürokraside yüzlerce Fetullahçı Terör Örgütü üyesine operasyon yapılacağı öğrenildi. Özellikle adliyelerdeki alt kademedeki personel üzerinden bilgi sızdıran Fetullahçı Terör Örgütü'nün son dönemde Adliye kalemindeki personele özel talimatlar vererek "kendinizi gizleyin, ülkücü, ulusalcı, Nakşibendi, AK Partili", Süleymancı" gösterin dediği öğrenildi. Kendisini gizlemeye çalışsa da aylar öncesinden kimlikleri tespit edilen bu personel, operasyon korkusuyla firar etmeye hazırlandığının altı çiziliyor. Öte yandan operasyon haberini alan Adliyelerdeki FETÖ üyesi personelin yıllık izne ayrılarak firar etmeye hazırlandığı belirtiliyor.

ESKİ İMAMLAR "FUAT AVNİ FETULLAH GÜLEN'İN YÖNETTİĞİ BİR SANAL KİMLİKTİR" DİYOR

Fuat Avni'nin bilgi kaynakları birer birer çürütülürken bütün izler Pensilvanya'ya çıkıyor. Fetullah Gülen örgütü içinden çıkmış Latif Erdoğan, Hüseyin Gülerce ve Selim Çoraklı gibi isimler "Fuat Avni Fetullah Gülen'in yönettiği bir sanal kimliktir. Gülen dışında kimse bütün örgütü parmağında oynatan bu sanal kimliği yönetemez. Gülen kendisinden başka hiçbir ismin, sanal da olsa cemaati yönetmesine izin vermez. Fuat Avni'nin yaptığı her açıklamadan Fetullah Gülen sorumludur" diyor. KAYNAK AKŞAM - SABAH
Son Güncelleme: 23.05.2015 01:28
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Fuat Avni
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.