Engelli karatecilerin turnuvasında Sedat Peker izdihamı

Çağatay KENARLI / İstanbul, () ATAKÖY Ahmet Cömert Spor Salonu'nda 5. Uluslararası Turkish Open Karate Turnuvası'nda Sedat Peker izdihamı yaşandı. Peker'i görmek için gelenler spor salonu önünde izdihama neden oldu. 36 ülkeden...

07 Mart 2015 Cumartesi 20:11
Engelli karatecilerin turnuvasında Sedat Peker izdihamı






Çağatay KENARLI / İstanbul, () ATAKÖY Ahmet Cömert Spor Salonu'nda 5. Uluslararası Turkish Open Karate Turnuvası'nda Sedat Peker izdihamı yaşandı. Peker'i görmek için gelenler spor salonu önünde izdihama neden oldu.



36 ülkeden 1351 sporcunun karşılaştığı turnuvada 46 bedensel ve işitme engelli sporcu da yer aldı. Turnuvanın düzenlediği salonun dışına Sedat Peker'i görmek isteyen çok sayıda kişi geldi. Özel minibüs ile gelen Peker, kendisini karşılamaya gelenleri bozkurt işaretiyle selamladı. Peker, minibüsün içerisinden, “Kardeşlerim hepiniz buraya gelerek bize şeref verdiniz. Hepinizden Allah razı olsun" dedi. Birçok kişi, Sedat Peker'i cep telefonlarıyla görüntüleyip dokunmaya çalıştı.



Engellilerin karşılaşmalarını izlemek için spor salonuna giren Peker'e üzerinde Filistin bayrağı olan bir atkı hediye edildi. Karşılaşmaların ardından Sedat Peker ve oyuncu Şafak Sezer sporculara ödüllerini verdi. Turnuvanın organizasyon komitesi de Sedat Peker'e katkıları sebebiyle plaket ve onur belgesi verildi. Peker'in salondan çıkması sırasında tekrar izdiham oldu.

(FOTOĞRAFLI)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.