Engellilere Yardıma Kendini Adadı

AYDIN'ın Germencik İlçesi'nde oturan 67 yaşındaki Hayrettin Katırcıoğlu, engellilere tekerlekli sandalye alınabilmesi için 3 yıl boyunca 220 bin kapak topladı. Katkılarından dolayı belediye tarafından teşekkür belgesi verilen Katırcıoğlu,...

02 Kasım 2014 Pazar 10:54
Engellilere Yardıma Kendini Adadı






AYDIN'ın Germencik İlçesi'nde oturan 67 yaşındaki Hayrettin Katırcıoğlu, engellilere tekerlekli sandalye alınabilmesi için 3 yıl boyunca 220 bin kapak topladı. Katkılarından dolayı belediye tarafından teşekkür belgesi verilen Katırcıoğlu, engellilere yardımcı olabilmenin kendisini mutlu ettiğini, kapak toplamaya hiçbir zaman ara vermeyeceğini söyledi.
Germencik'in Camikebir Mahallesi'nde 2 dönem muhtarlık yapan, evli ve 2 çocuk babası Hayrettin Katırcıoğlu'nun engelliler için çabası örnek oldu. Giyim mağazası bulunan Katırcıoğlu, 2012 yılında tekerlekli sandalye alınabilmesi için mavi kapak toplamaya başladı. Katırcıoğlu, iki yıl boyunca topladığı 100 bin kapağı Germencik Belediyesi ile birlikte bir derneğe teslim etti. Kapaklarla 8 tekerlekli sandalye alınırken, Katırcıoğlu'na hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verildi. Engellilere yararlı olabildiği için mutlu olduğunu belirten Hayrettin Katırcıoğlu, sonrasında da çalışmalarına ara vermedi. Katırcıoğlu, bir yıl içinde 120 bin kapak daha topladı.
"AMACIM ENGELLİ İNSANLARIMIZA IŞIK OLMAK"
Bu kapakları belediye teslim edileceğini, biri akülü 11 tekerlekli sandalye alınacağını belirten Hayrettin Katırcıoğlu, şöyle devam etti:
"Muhtarlık görevini 2004 yılında bıraktıktan sonra esnaflık yaptım. Nereye gitsem oradan mutlaka birkaç kapak toplayarak geliyorum. Tabii ki yakın dost ve arkadaşlarım da benim kapak topladığımı bildikleri için topladıkları kapakları bana veriyorlar. Bu vesileyle bu yıl da 120 bin mavi kapak toplama imkanına kavuştum. Amacım engelli insanlarımıza ışık olmak. Bundan sonrada bu tür çalışmalarımı sürdüreceğim. Bize bu konuda destek veren herkese teşekkür ediyorum ve desteklerini yine bekliyoruz."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.