ERDOĞAN 'BU ÜLKEYİ HOCA GÖRÜNTÜSÜ ALTINDAKİ ŞAKLABANLARA ASLA TESLİM ETMEYECEĞİZ (6)

SEMA GÖSTERİSİ İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ Büyükşehir Beylediyesi Spor ve Kongre Merkezi'nde yapılan Şeb-i Arus töreninde protokol konuşmalarının ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü İstanbul Tarihi...

17 Aralık 2014 Çarşamba 22:59
ERDOĞAN 'BU ÜLKEYİ HOCA GÖRÜNTÜSÜ ALTINDAKİ ŞAKLABANLARA ASLA TESLİM ETMEYECEĞİZ (6)






SEMA GÖSTERİSİ İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

Büyükşehir Beylediyesi Spor ve Kongre Merkezi'nde yapılan Şeb-i Arus töreninde protokol konuşmalarının ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü İstanbul Tarihi Türk Müziği Topluluğu Genel Sanat Yönetmeni Ahmet Özhan konser verdi.  Ardından daha önce "Hamile kadınların sokakta gezmesi doğru değil" ve geçen hafta da Meclis'te yaptığı konuşmada Atatürk inkılapları için "köpekleştirme" tabirini kullanarak, tartışma yaratan araştırmacı Ömer Tuğrul İnançer, Mevlana'nın ünlü eseri Mesnevi'yi anlattı.

Şeb-i Arus töreni Konya Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu'nun sema gösterisi ile sona erdi. Sema gösterisi ise davetliler tarafından ilgiyle izlendi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.