Erdoğan Suriyeli çocuklar için oyuncak kampanyasına katıldı

İstanbul, () CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Belediyesi tarafından Suriyeli çocuklar için düzenlenen "Onları mutlu etmek çocuk oyuncağı" isimli oyuncak kampanyasına katıldı. Erdoğan akşam saatlerinde Ak Parti milletvekili...

29 Mart 2015 Pazar 00:52
Erdoğan Suriyeli çocuklar için oyuncak kampanyasına katıldı






İstanbul, () CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar Belediyesi tarafından Suriyeli çocuklar için düzenlenen "Onları mutlu etmek çocuk oyuncağı" isimli oyuncak kampanyasına katıldı. Erdoğan akşam saatlerinde Ak Parti milletvekili İsmet Uçma'nın kızının nikah töreni için Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'ne geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'le birlikte, belediye tarafından Suriyeli çocuklar için başlatılan "Onları mutlu etmek çocuk oyuncağı" kampanyası nedeniyle merkezin girişindeki oyuncak kumbarasına gitti. Erdoğan, kampanyaya destek vermek amacıyla aldığı oyuncakları, "Onları mutlu etmek çocuk oyuncağı" diyerek kumbaraya attı.

(FOTOĞRAFLI)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.