Erzurum'da Buruk Kutlama (2)

ERZİNCAN'DA CHP'DEN ALTERNATİF KUTLAMA Ordu Caddesi'nde Vali Süleyman Kahraman, 3’üncü Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Belediye Başkanı Ak Partili Cemalettin Başsoy'un katıldığı Cumhuriyet...

29 Ekim 2014 Çarşamba 14:24
Erzurum'da Buruk Kutlama (2)






ERZİNCAN'DA CHP'DEN ALTERNATİF KUTLAMA
Ordu Caddesi'nde Vali Süleyman Kahraman, 3’üncü Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Belediye Başkanı Ak Partili Cemalettin Başsoy'un katıldığı Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına CHP, Valiliğin izin vermemesine rağmen alternatif kutlama yaptı. CHP Erzincan İl Başkanı İsmail Arslan, Erzincan Milletvekili Muharrem Işık, parti yöneticileri ve yaklaşık 50 civarında vatandaşın katıldığı tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. İl Başkanı İsmail Arslan Atatürk Anıtı’na çelenk koymasının ardından konuşma yapan Erzincan Milletvekili Muharrem Işık, "Asıl yaşanan acı 91’nci yılında Cumhuriyet'in yıkılması için oynanan oyunlar. Vatanını seven, vatanını sevdiğini söyleyen herkesin daha duyarlı olması, cumhuriyetine sahip çıkması lazım. Çelenk koymamıza izin olmadı ama sağolsunlar yardımcı oldular teşekkür ediyoruz. Bu ülkeye seven herkes bilir ki çelenk koymak, milli günlerini, özellikle bayramlarını kutlamak herkesin hakkıdır" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.