Erzurum'da Cumhuriyet Yürüyüşü (2)

CUMHURİYETE SAHİP ÇIKIN CHP Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu'nun konuşmasından sonra kısa bir açıklama yapan CHP Erzurum'dan sorumlu Parti Meclis üyesi Ümran Köksüz, "Şerhat Şehrimiz Erzurum Atatürk Atatürk'ün en çok...

29 Ekim 2014 Çarşamba 20:10
Erzurum'da Cumhuriyet Yürüyüşü (2)






CUMHURİYETE SAHİP ÇIKIN

CHP Erzurum İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu'nun konuşmasından sonra kısa bir açıklama yapan CHP Erzurum'dan sorumlu Parti Meclis üyesi Ümran Köksüz, "Şerhat Şehrimiz Erzurum Atatürk Atatürk'ün en çok güvenip, Kurtuluş Savaşını buradan başlattığı sevgili Erzurumlular değerli gençlerimiz Erzurum Türkiye Cumhuriyetinin temellerinin atıldığı ilk yer olduğu için bu Cumhuriyet bayramını sizlerle kutlamayı tercih ettim. Burada ışıl ışıl bir gençlik, Cumhuriyete sahip çıkan inanılmaz güçlü bir halkımız var. Onların yanında olmayı o yüzden tercih ettim. Buradaki gençlerimizin her zaman için Atatürk'ün ilkelerine Cumhuriyetimize, Atatürk'ün heykellerine, Türk Bayrağı'na ve kendi geleceğine sahip çıkacağına inanıyorum" diye konuştu. Köksüz daha sonra toplanan kalabalığa Cumhuriyete sahip çıkacaklarına dair söz istedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.