Eşinin aşığını dolapta yakaladı

 Olay Manisa'da gerçekleşti.

22 Nisan 2017 Cumartesi 18:22
Eşinin aşığını dolapta yakaladı






Eşinin aşığını dolapta yakaladı
   Olay Manisa'da gerçekleşti.Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde devlet memuru olan M.K., öğlen yemeği için eve geldiğinde eşinin hareketlerinden şüphelenince evde yaptığı aramada eşinin aşığı olduğu iddia edilen H.A.’yı dolapta yakaladı.
    Dolapta yakalanan H.A. sevgilisinin kocası M.K.’yı belinden çıkardığı bıçakla yaradı. Öfkeli koca M.K. mutfaktan kaptığı bıçakla önce eşinin aşığı H.A.’yı göğsünden sonra da eşi A.K.’yı karın boşluğundan bıçaklayarak yaraladı. Apartmandaki komşular daireden gelen sesler üzerine polis ve 112'yi aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı 3 kişiyi ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Polis olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatırken, öfkeli kocanın ifadesinde eşinin hareketlerinden şüphelendiğini ve evde yaptığı aramada dolap içinde saklanan adamı görünce de sinirlerine hakim olmadığını söylediği öğrenildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.