Eskişehir'de Bakan Avcı İçin 'utanıyoruz' Pankartı

Saadet YÖRÜKÇÜ/ ESKİŞEHİR, () - ESKİŞEHİR'de Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen resmi törenin ardından CHP'liler ve Eğitim-İş Sendikası üyeleri tarafından Atatürk Anıtına çelenk konuldu. Eğitim İş sendikası anıt önünde...

24 Kasım 2014 Pazartesi 15:57
Eskişehir'de Bakan Avcı İçin 'utanıyoruz' Pankartı






Saadet YÖRÜKÇÜ/ ESKİŞEHİR, () - ESKİŞEHİR'de Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen resmi törenin ardından CHP'liler ve Eğitim-İş Sendikası üyeleri tarafından Atatürk Anıtına çelenk konuldu. Eğitim İş sendikası anıt önünde 'Sayın Nabi Avcı, Eskişehirli Milli Eğitim Bakanı olmanızdan Utanıyoruz' yazılı pankart açtı.
24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Eskişehir'de Vilayet Meydanı'nda tören düzenlendi. Törene İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, daire müdürleri, öğretmenler, çeşitli siyasi partiler ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen'in Atatürk Anıtı'na çelenk koymasının ardından saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okundu.
RESMİ TÖRENİN ARDINDAN PANKART
Resmi törenin sona ermesinin ardından CHP İl Başkanı Nihat Çuhadar ile bir grup partili Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. Ardından Eğitim-İş Sendikası tarafından anıta çelenk konulup saygı duruşunda bulunuldu. Eğitim-İş sendikası çelenk koyduktan sonra Atatürk Anıtı önünde Milli Eğitim Bakanı ve aynı zamanda Ak Parti Eskişehir Milletvekili olan Nabi Avcı için "Sayın Nabi Avcı, Eskişehirli Milli Eğitim Bakanı olmanızdan Utanıyoruz' yazılı pankart açtı. Eğitim-İş Sendikası Şube Başkanı Ebru Sungar yaptığı konuşmada şunları söyledi:
"Dün olduğu gibi bugün de, gelecekte de Eskişehir, Cumhuriyet ve değerlerine sahip çıkmaya devam edecektir. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Eskişehirliler olarak gerici eğitim sistemine ve öğretmenlik mesleğini itibarsızlaştırıcı uygulamalara imzasını atan hemşerimiz Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'yı istifaya davet ediyoruz. Öğretmen yalvarmaz, öğretmen baş eğmez, öğretmene saygı duyulur."  

FOTOĞRAFLI
 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.