Eskişehir'de Mehterli Cumhuriyet Yürüyüşü

Eyüp KELEBEK/ ESKİŞEHİR, () - ESKİŞEHİR'de Ülkü Ocakları tarafından mehter takımı eşliğinde Cumhuriyet Yürüyüşü düzenlendi.  Akşam saatlerinde Hamamyolu Caddesi Yediler Parkı'nda toplanan yaklaşık 500 kişi önde mehter...

29 Ekim 2014 Çarşamba 21:08
Eskişehir'de Mehterli Cumhuriyet Yürüyüşü






Eyüp KELEBEK/ ESKİŞEHİR, () - ESKİŞEHİR'de Ülkü Ocakları tarafından mehter takımı eşliğinde Cumhuriyet Yürüyüşü düzenlendi. 
Akşam saatlerinde Hamamyolu Caddesi Yediler Parkı'nda toplanan yaklaşık 500 kişi önde mehter takımıyla yürüyüşe geçti. Ellerinde Türk Bayrakları olan kalabalık sık sık 'Ne Mutlu Türküm Diyene' ve 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganı attı. Vatandaşlar mehterli yürüyüşe ilgi gösterirken, yoldan geçenler mehter takımının gösterisini cep telefonlarıyla çekti. Hamamyolu Caddesi'nden Porsuk Bulvarı'ndaki Ülkü Ocakları binası önüne kadar yürüyen kalabalık burada şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunduktan sonra topluca İstiklal Marşı'nı okudu. 

Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanı Engin Şahan yaptığı konuşmada, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı bu yıl başta Hakkari'de şehit olan askerlerimiz olmaz üzere acı haberlerin yüreklerimizdeki hezeyanı ile idrak etmekteyiz. Soma'nın yaralarını sarmadan, asansör facialarının acısı dinmeden, daha dün Karaman'ın Ermenek ilçesindeki kömür madeninde yaşanan kaza Türkiye'nin ne yazık ki ucuz ölümler ülkesi haline geldiğini bir kez daha teyit etmiştir" dedi. Yapılan konuşmaların ardından havai fişekler atıldı, mehter takımı gösteri sundu. Kalabalık gösteri sonrasında dağıldı. 

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.