Fatih'in ünlü caddesi için flaş karar

   İstanbul’un tarihi caddesi için flaş karar.

10 Nisan 2017 Pazartesi 19:56
Fatih'in ünlü caddesi için flaş karar






Fatih'in ünlü caddesi için flaş karar
   İstanbul’un tarihi caddesi için flaş karar.İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şirketlerinden BİMTAŞ tarafından İstanbul’un en önemli arterlerinden biri olan Vatan Caddesi,Unkapı’ndan Aksaray’a uzanan Atatürk Bulvarı ve Aksaray’dan Yenikapı’ya uzanan Gazi Mustafa Kemal paşa Caddeleri’nin yeniden düzenlenmesine ihale edildi.
   Buna göre yeni düzenleme ile Ordu Caddesi araç trafiğine ve tramvay trafiğine kapatılacak.Proje ihalesini, peyzaj mimarlığı ve kentsel tasarım konularında çalışmalar yapan öğretim üyesi Oktan Nalbantoğlu'nun kurucusu olduğu şirket aldı. İhale şartnamesine göre projeler 23 Haziran 2017 tarihine kadar tamamlanacak. Projenin tamamlanmasının ardından, belediye uygulamaya geçecek. Firma söz konusu projeleri 1 milyon 298 bin 160 TL'ye hazırlayacak. 
Anahtar Kelimeler:
Ordu Caddesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cemil 2017-04-11 00:15:21

bence süper proje