Ferhat Göçer, Çanakkale'de Üniversitelilere Söyledi

ÇANAKKALE Onsekiz Mart Üniversitesi'nin (ÇOMÜ) 19'uncu Bahar Şenlikleri'nde sahne alan şarkıcı Ferhat Göçer, öğrencilere keyifli bir gece yaşattı. Göçer, 'Çanakkale İçinde' türküsüyle uzun süre alkışlandı. ÇOMÜ'nün 19'uncu...

30 Eylül 2014 Salı 12:58
Ferhat Göçer, Çanakkale'de Üniversitelilere Söyledi






ÇANAKKALE Onsekiz Mart Üniversitesi'nin (ÇOMÜ) 19'uncu Bahar Şenlikleri'nde sahne alan şarkıcı Ferhat Göçer, öğrencilere keyifli bir gece yaşattı. Göçer, 'Çanakkale İçinde' türküsüyle uzun süre alkışlandı.
ÇOMÜ'nün 19'uncu Bahar Şenlikleri kapsamında Dardanos Yerleşkesi'nde, şarkıcı Ferhat Göçer sahne aldı. Konseri 5 binden fazla öğrenci izledi. Göçer'in şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden hayranları, keyifli dakikalar yaşadı. ÇOMÜ'yü takip ettiğini söyleyen Ferhat Göçer, "Burası belki de dünyanın en güzel kampüsü. Üniversiteniz inanılmaz güzel. 24 saat açık bir kütüphaneniz var ve bu çok büyük bir şans. ÇOMÜ'yü sosyal medyadan takip ediyorum ve oldukça başarılı buluyorum. Bu buluşma benim için çok anlamlı oldu" dedi. Birbirinden güzel parçalarıyla iki saat sahnede kalan Göçer, 'Çanakkale İçinde' türküsüyle büyük alkış aldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.